EMDR-therapie

Deel dit bericht op sociale media:

Ook ‘onze’ psychologen passen deze therapie regelmatig toe.

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Het is een revolutionaire en wetenschappelijk onderzochte methode om psychische klachten bij de wortel aan te pakken.

Tijdens een EMDR- behandeling wordt er eerst nagegaan wat de onderliggende oorzaken zijn die tot jouw klachten hebben geleid.

Vervolgens gaan we ze één voor één aanpakken op een veilige manier. We maken hiervoor gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak in combinatie met oogbewegingen.

EMDR is uniek omdat het niet enkel je gedachten, maar ook je gevoelens en je lichaam betrekt in de oplossing. Diepere heling wordt mogelijk.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

19 dec 2022
Geen categorie

Prettige feestdagen!

...

Lees meer
26 sep 2022
Geen categorie

Proficiat aan Dr. Kochanowska en Dr. Verschueren!

Dr. Kochanowska slaagde voor het FIPP (Fellow of Interventional Pain Practice). Door dit certificaat behoort ze tot de ‘elite group of the very best interventional pain physicians around the world. Dr.  Verschueren volgde de tweejarige opleiding Interuniversity certificate/Postgraduate Studies in Algology en slaagde met glans voor het...

Lees meer
13 sep 2022
Geen categorie

Begin september startte dr. Kwinten Gille als fellow anesthesie – algologie in ons ziekenhuis. 

Dr. Gille studeerde geneeskunde aan de KU Leuven, gevolgd met een specialisatie anesthesie in het UZ Leuven. Hij heeft een bijzondere interesse in loco-regionale anesthesie en algologie. Dr. Gille zal gedurende één jaar werkzaam zijn in het operatiekwartier en op Algolier en dit voor het aanleren van de algologie. We heten hem...

Lees meer